Tips til velduftende sportstøj

Tips til velduftende sportstøj - Diversitywear.dk

Vi kender det alle –  vi åbner skuffen med træningstøj, og i stedet for at blive ramt af en skøn duft af sæbe, så lugter det mere af gårsdagens sved. Det er altså bare øv! Men frygt ej, der er løsninger, så du undgår denne form for problemer i fremtiden.

Få tips til velduftende sportstøj, og undgå at folk går en stor bue uden om dig i fitnesscenteret, i dette indlæg. 

Diversitywears 4 råd til velduftende sportstøj

 1. Vaske dit træningstøj efter hver træning.

  Det er aldrig en god idé at tænke “det går nok” og springe vasken over. Sved sætter sig utrolig nemt i træningstøj, og jo flere gange du springer vasken over, desto sværere bliver det at fjerne lugten. 

 2. Læg dit tøj i blød inden vask

  Hvis du altid vasker dit tøj med det samme, efter du har trænet, men dit træningstøj alligevel lugter af sved, så skal du lægge dit tøj i blød inden vask.

  En måde du kan fjerne lugten af sved er, at du kan lægge dit tøj i blød i lunkent vand og klar eddike (50/50 blanding). Hvis du ikke bryder dig om tanken om eddike, så kan du også benytte Rodalon SPORTSVASK. Træningstøjet skal ligge i blød i mindst en time og gerne længere. Efterfølgende kan du smide det til vask, som normalt.

 3. Følg vaskeanvisningen på dit sportstøj

  Husk altid at følge vaskeanvisningen på dit sportstøj. Vi anbefaler f.eks. at du vasker vores Renewal shorts på 30 grader og efter hver træning. Alt vores tøj kan tåle at blive vasket utrolig mange gange, så du skal ikke bekymre dig for, at det bliver slidt. 

 4. Undgå at overfylde vaskemaskinen

  Et lille ekstra tip, som mange glemmer, er at du ikke bør overfylde din vaskemaskine. Hvis du gør dette, så vil dit tøj ikke blive ordentligt rent, og det kan også resultere i at det lugter af sved, selvom du har gjort alt det rigtige. 

Kan du styre, hvor meget du sveder?

Du kan som udgangspunkt ikke selv styre, hvor meget du sveder. Det kan du ikke, da sved er kroppens naturlige måde at regulere varmen på. Du kan selvfølgelig bruge antiperspirant deodorant og undgå fysisk aktivitet, men det er bestemt ikke et must. 

Hvis lugten af sved er dit største problem, så kan du undgå at lugte af sved ved at vaske dit sportstøj ordentligt og gå i bad dagligt.

Dette skal du gøre nu

Har du brug for en lille opdatering? Husk at vaske dit tøj efter hver træning, og gør det med det samme, så lugten ikke trænger ind i tøjet. Begyndt på at lægge dit sportstøj i blød, hvis det stadig lugter, efter du har vasket det. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du følger vaskeanvisningerne! Vores vaskeanvisninger sidder i benene og i ærmerne, så du nemt kan finde dem, selv hvis du har tøjet på. 

Vi siger ikke, at vi selv har fået fjernet alle spor af sved fra vores sportstøj. Men ud af +2000 kunder, har vi endnu ikke hørt om at tøjet får en stærk lugt af sved. Så hvis du skal have nyt og frisk træningstøj, så kan du med god samvittighed gå på opdagelse i vores trendy kollektioner.

Læs næste

Tag din træning til næste niveau med disse tights - Diversitywear.dk
Kombiner træning og hverdag i ét outfit - Diversitywear.dk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.