Kombiner træning og hverdag i ét outfit

Kombiner træning og hverdag i ét outfit - Diversitywear.dk

Du har helt sikkert ét par tights, som du bare elsker at gå i og ikke har lyst til at tage af. Hvis du ikke har det, så er det ihvertfald på tide, at du får det. 

Men, det er ikke det vi skal snakke om nu. I dette blogindlæg kan du læse om, hvordan du kan style et par tights, så du kan få glæde af dine favorit-tights andre steder end i fitnesscenteret.

Hvilke tights er nemmest at style?

De klassiske og forever-nemme at style, vil altid være de sorte tights. Sorte tights går aldrig af mode, og det vil altid se godt ud. Der er flere forskellige nuancer af sort, men skal du være helt sikker på, at dine tights passer til dit outfit, så skal du gå efter de helt sorte.

Vores Genesis tights er et godt bud på tights, der er nemme at style, da de fås i klassisk sort, du aldrig går galt i byen med. Du kan sammensætte det med bluser, toppe eller trøjer i andre farver, hvis du ikke er klar til at gå all-black. 

Hvad skal du style dine tights med? 

Du skal selvfølgelig også finde den helt rigtige overdel, så snart du har fundet dine nye tights. Det klassiske valg ville være en helt almindelig trøje, men du kan også pifte dit outfit op med en bodysuit eller en oversize-hoodie. Trøjen kan være i hvilken som helst farve, da sort er en farve, der passer til alt.

Hvis du mangler inspiration til fede outfits, så kan du med fordel tjekke vores fantastisk ambassadøre ud på Instagram. Find dem lige her.

Sæt dem sammen med den perfekte sports bh

Skal du style dit træningstøj til en tur i fitness? Så har vi det helt rigtige outfit i tankerne. Kombiner et par sorte tights med vores Renewal Bra – det er en stensikker klassiker! Vores Renewal Bra er en sports BH, som ikke sidder stramt over brystet, giver god støtte og har et utrolig feminint udseende, da stropperne danner et kryds og er lavet af mesh. Det her outfit vil du aldrig gå galt med.

Er du til en lidt mere low-key sports BH, så skal du tjekke vores Vivid bra ud. Det er en helt klassisk sports BH, som alle kan lide. På vores Vivid bra er ryggen lidt bredere, og støtten er derfor helt i top. Du finder ingen mesh på denne, men du får til gengæld en sports BH, du kan bruge de næste 10 år.

Se alle vores kollektioner i dag

Vil du gerne føle dig frisk og lækker, hver gang du skal ned og træne? Så er det en god start, at få fat i noget godt træningstøj! Se alle vores kollektioner her på webshoppen eller gå på opdagelse i vores bestsellers

Vores Diversity-familien bliver større for hver dag, skal du også være en del af familien? 

Læs næste

Tips til velduftende sportstøj - Diversitywear.dk
En af vores største fejl🤦🏼‍♀️ - Diversitywear.dk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.