Tag din træning til næste niveau med disse tights

Tag din træning til næste niveau med disse tights

Træning og sundhed har aldrig været så omtalt, som det er i dag. Vi får ofte af vide, at vi skal huske at være aktive og bevæge os, og derfor har der heller aldrig været en større efterspørgsel på godt træningstøj. Det er særligt gode tights til kvinder, som kan være svære at finde. 

For det første skal du være sikker på, hvad du leder efter i et par tights. Du bør altid prioritere komfort og pasform. Du fortjener,  at have et par tights uden syninger der gnaver, og som sidder flot på din krop. Har vi alle ikke haft et par tights, som bare ikke sad flatterende? Det tror jeg nok – og den fejl laver man ikke to gange. 

Læs med her, og få vores anbefaling på et par tights, som omfavner dine former og du kan bevæge dig i.

Komfort og funktionalitet i én

I Diversitywear prioriteret vi komfort og funktionalitet. Derfor bliver første anbefaling, et par tights fra vores Renewal kollektion. Det specielle ved disse tights er, at de er utrolig behagelige at have på. 

Når du tager de nye tights ud af posen, vil du blive mødt af et silkeblødt materiale, som du næsten ikke kan vente med at få på. Så snart du har fået dem på, kommer du til at opleve, hvordan tights du kan ånde i føles, og hvorfor de er så eftertragtede. Derudover vil du kunne mærke, at de sætter sig præcis, hvor de skal. Vil det ikke være fedt at have et par tights på, som du ikke skal hive op hver 5. minut? 

Vores Renewal tight kan du bære til hverdag, i fitnesscenteret eller på en afslappende datenight. Dem der siger, at du ikke kan have tights på andre steder end i fitnesscenteret, de har ikke prøvet et par tights fra Diversitywear. 

Skal du bruge et par tights, som du kan bruge til alt?

Vil du have et let par tights, som du kan have på til træning, på arbejdet eller når du slapper af derhjemme? Som skrevet er vores Renewal kollektion et rigtig godt bud, men det er vores Vivid tights bestemt også. Det er et par tights der, i øjeblikket, fås i 4 forskellige farver – Salt and Pepper, Smoke Blue, Black og ikke mindst Charcoal. Vores størrelse varierer helt fra størrelse XS til XXL.

Stoffet på vores Vivid tights er en smule tyndere sammenlignet med nogle af vores andre kollektioner, og du vil nærmest ikke kunne mærke, at du har dem på. Hvis du udelukkende skal bruge vores Vivid tights til at træne i, så vil vi anbefale, at du vælger farven Salt and Pepper, da disse tights er 100% squat proof! 

Performance tights

Hvis du er træt af at skulle købe nye tights igen og igen, fordi de går i stykker til din foretrukne aktivitet, så forstår vi dig godt. I Diversitywear har vi derfor fremstillet et par tights, som er særlig hårdføre, så de ikke går i stykker til crossfit, OCR, i fitnesscenteret eller til anden aktivitet.   

Så vil du tage din performance til nye højder? Så er vores Genesis tights dine nye yndlings-tights. De blev lanceret i December 2022, og modtagelsen har været helt fantastisk. Du kan finde vores Genesis tights i grå og sort, og størrelserne spænder fra XS til large. 

Gå på opdagelse i vores fitness-univers

Hos Diversitywear elsker vi træningstøj, og vi er sikre på, at vi har lige dét, som du mangler. Om det er en ny og behagelig sports BH, et nyt par shorts eller et par træningstoppe. Inden du beslutter dig for at bestille et bestemt par tights, så må du ikke snyde dig selv for at se vores andre skønne kollektioner eller bestsellers

Vi glæder os til, at du bliver en del af vores Diversity-family! 

Læs næste

Hvorfor tights aldrig går af mode
Tips til velduftende sportstøj

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.