bh størrelse

Sports BH - sådan finder du den rigtige størrelse

Sports BH - sådan finder du den rigtige størrelse - Diversitywear.dk

En guide der skal hjælpe dig med at vælge den helt rigtige Sports BH

Vi kender det alle sammen: Vi får en ny sports bh hjem som vi har længtes efter. Man henter pakken fra pakkeshoppen, skynder sig hjem for at åbne, du tager den på… Og så gnaver den i armhulen, den strammer for meget om brystet og der er puder i, som du ikke kan lide.

Denne guide vil prøve at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige sports bh, så du slipper for irriterende returpakker og i stedet får en masse værdi for dine penge.

Stil dig selv disse spørgsmål inden du køber din nye sports bh

Når du kigger efter en sports bh, skal du først tænke over hvad du gerne vil bruge den til. Skal det være til styrketræning? Løbetræning? Almindeligt hjemmebrug?

Hvis du går efter en sports bh til styrketræning, så kan du med fordel kigge på vores vivid bras. Materialet er svedabsorberende, som er behageligt og ikke har irriterende syninger som gnaver, når du kører bestemte øvelser. Desuden er ryggen på vores identity bra designet til at få din ryg til at se flot ud.

Er du på udkig efter en sports bh til hjemmebrug og fitness, kan vi i den grad anbefale vores Renewal bra. De er lavet i et lidt andet stof, hvilket gør at de er ekstremt bløde, samtidig med at de er funktionelle. Så der skal du faktisk bare finde din yndlingsfarve og så er du good to go.

Det sidste du skal huske

En sidste ting du kan kigge efter, er om der er nogen former for tilfredshedsgaranti eller andet. Har de en lang tilfredshedsgaranti, kan du være ret sikker på at produktet vil leve op til dine forventninger. Vi tilbyder f.eks 60 dages tilfredshedsgaranti, hvilket vil sige at du uanset hvad kan sende din pakke retur kvit og frit, hvis ikke du er tilfreds.

Vi håber at du er blevet lidt klogere på dit fremtidige valg af en mulig sports bh. Du kan med fordel besøge vores udvalg, da vi lige nu har op til 50% rabat på udvalgte størrelser.

Læs næste

Find den helt rigtige pasform for tights til kvinder - Diversitywear.dk
Photoshoot med vores atleter og den nye kollektion - Diversitywear.dk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.