Seamless tights

Photoshoot med vores atleter og den nye kollektion

Photoshoot med vores atleter og den nye kollektion - Diversitywear.dk

Til efteråret 2022 fik vi endelig mulighed for at skyde billeder og videoer til vores nyeste kollektion: Renewal kollektionen. Vi har brugt omkring 6 måneder på udviklingen af nye Renewal kollektion, så vi kunne være sikre på. at den er 110% som den skal være, så vores Diversitywear familie får de bedste produkter til deres træning. Den nye kollektion er endnu blødere og mere squatproof end nogensinde. Vi har fået helt nye farver, og dertil også lavet vores helt nye croptop med lange ærmer. Vi sigter altid efter at udvide vores sortiment, men vi går ekstra meget op i at kvaliteten er i top, samt at vores tights, toppe, shorts osv. bliver bedre end før.

Køreklar plan og alt gik som det skulle

Til vores Renewal photoshoot kom vores fotograf sammen med vores Diversity Athletes. Det var desværre ikke alle der kunne komme, men heldigvis havde vi en masse der dukkede op, som var klar på at skyde fede billeder i deres nye Renewal tights og toppe - både til vores egen hjemmeside men også til deres egne SoMe kanaler!

Vi havde derudover til eventet hyret en enormt sød makeup-artist, der sørgede for at alle pigerne havde ens makeup på, og var klar til at give den gas foran kameraet. Wow hvor var pigerne bare gode! Vi fik skudt over 2700 billeder og en masse videoer og vigtigst af alt, hygget os helt vildt! Pigerne så ekseptionelt gode ud i vores nye Renewal tights, shorts, croptoppe og sports bh’er

Samarbejder i verdensklasse

State Danmark havde været så søde at bidrage til vores photoshoot med en masse at drikke til os alle, samt havde Munchies Copenhagen sørget for de lækreste cookies til os alle! Den slags er der brug for til et 8 timers langt shoot. Depoterne skal fyldes op så energien er høj.

Vi endte med at få skudt en masse produktbilleder af de nye tights i alle de nye farver, content til vores kanaler, reklamevideoer og en masse billeder til pigerne selv, så de har en masse content til dem selv. Det er vigtigt for os, at pigerne som også har deres egne kanaler, også får en masse content til dem selv, som de kan bruge.

Vi glæder os uden tvivl til alle de kommende shoots i fremtiden med vores skønne athletes.

Læs næste

Sports BH - sådan finder du den rigtige størrelse - Diversitywear.dk
Sportsshorts til alle - Diversitywear.dk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.