Seamless tights

Find den helt rigtige pasform for tights til kvinder

Find den helt rigtige pasform for tights til kvinder - Diversitywear.dk

Hos Diversitywear tror vi på at komfort og funktionalitet godt kan hænge sammen. Har du nogensinde prøvet, at du har fået et par træningstights hjem, som skulle fungere super godt med din træning, men når du får dem på, så er de bare slet ikke behagelige?


Vi kender det. Du skal ikke nøjes. Det handler nemlig om at finde den helt rigtige pasform, så du får et par tights som passer perfekt til dig. 

 

De her 3 ting skal du kigge efter, når du kigger på træningstights

Det her skal du kigge efter, når du er på udkig efter dine næste tights.

1. Har dine tights fået gode anmeldelser? Du skal kigge efter om dine udvalgte tights har fået gode anmeldelser. De kan eksempelvis findes på trustpilot, eller hvis der er andre købere, som har lagt en kommentar inde på hjemmesiden under produktet. Det kan være med til at sikre, at du får et par tights som andre også synes er gode.

2. Er de tights du kigger på squatproof? Ved nogle tights vægtes komfort og farve højt, hvor at de på samme tid kan være gennemsigtige. Det er der ikke noget galt med, men du skal bare være opmærksom på det, når du køber dem. Reklamerer virksomheden med at deres tights er squatproof, men stadig ikke er sikker, bør du altid kunne skrive til deres support. Typisk vil de hjertens gerne hjælpe dig med at finde de helt rigtige til dig.

3. Hvilket materiale er de lavet i? Når du kigger efter hvilket materiale de er lavet i, skal du kigge efter om der er den rette kombination af bomuld og elastan/lycra i deres tights. Er der omkring 5-7% elastan/lycra, og det resterende er bomuld, så kan du være ret sikker på, at disse tights vil falde i god jord. Det har vi i hvert fald erfaret hos os i Diversitywear.

 

Vores anbefaling til tights

 

Du havde nok gættet det: vi anbefaler selvfølgelig vores egne tights. Men det er der altså en god grund til. Hvis du er på udkig efter squatproof tights, kan vi på det stærkeste anbefale vores Salt & Pepper tights fra Vivid kollektionen. Her vil du opleve en komfort der slår de fleste tights, hvor du slipper for at hive dem op 334 gange i løbet af en træning og det bedste til sidst; de er fuldstændig squat proof.

Er du dog stadig i tvivl om hvilke tights du skal have til når du træner, så må du aldrig nogensinde tøve med at skrive til os på vores support eller over vores Instagram. Vi er altid aktive og svarer normalt inden for 1-2 timer, så du kan være sikker på at få god vejledning. 

Læs næste

De perfekte tights - Diversitywear.dk
Sports BH - sådan finder du den rigtige størrelse - Diversitywear.dk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.