shorts

Sportsshorts til alle

Sportsshorts til alle - Diversitywear.dk

Er du på udkig efter et par ordentlige sportsshorts som du kan bevæge dig frit i, og som fremhæver dine bedste sider? læs med her

Hos Diversitywear har vi arbejdet længe på at finde shorts som de fleste kan lide at være i. Et par shorts med en elastik i taljen, som ikke squeezer luften ud af dig, og samtidig heller ikke hele tiden skal hives op. 

Det er bl.a. derfor at vi både har lavet vores seamless shorts men også shorts med scrunch!
Det vil sige at der både er helt almindelige trænings shorts men også shorts som giver dig en lidt større mås, når du træner.

Noget som du ikke skal bekymre dig om med vores seamless shorts, er irriterende syninger som sidder uheldige steder. Den bekymring har vi nemlig fuldstændig fjernet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Uanset farven er de squatproof

Vores træningsshorts findes i flere forskellige farver, hvilket vil sige at du kan sammensætte lige nøjagtig det sæt, der passer bedst til dig. Det er også værd at bemærke, at uanset farven på de seamless shorts du vælger fra vores kollektion, så er de squatproof. Det er nemlig noget af det værste vi ved; man hopper i et par ellers lækre shorts og så kan man se hvilken farve underbukser man har på - det skal du heldigvis ikke med vores seamless shorts!

Udover det, har vi også lavet forskellig konturering på. Dette har faktisk absolut ingen effekt på kvaliteten eller funktionaliteten, men det ser super godt ud. Der er konturering lige under ballerne på vores Renewal shorts, hvilket kan være med til at fremhæve dem en smule mere. 

Længden der bare passer

Til sidst vil jeg slutte af med at fortælle lidt omkring længden på vores shorts. For at du prøvet det at du trækker i et par shorts som du tænker du vil bruge i fitness, men så går de dig til knæene? Og du gider ikke trække dem op, for så folder de omkring 383 gange hvilket også kan se fjollet ud. 

Vi har bevidst lavet vores shorts i den længde som de har, for netop at undgå dette problem, samtidig med at shortsene sidder flatterende. Du skal altså ikke hive dem op 34 gange for at de sidder pænt.

Du kan hoppe ind og tjekke kollektionen af shorts ud her, samt sætte det sæt sammen som du tænker vil passe dig bedst. Du kan også mix og matche farverne og styles som du har lyst til.

Læs næste

Photoshoot med vores atleter og den nye kollektion - Diversitywear.dk
Hvad er seamless træningstøj? - Diversitywear.dk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.