Seamless

Hvad er seamless træningstøj?

Hvad er seamless træningstøj? - Diversitywear.dk

Hvorfor er seamless træningstøj blevet så populært?

De kolde facts omkring seamless træningstøj er, at det er en anderledes måde at fremstille tøj på. Seamless bliver produceret fra en specialdesignet strikkemaskine, der fremstiller tuber af stof. Den arbejder altså i cirkulære bevægelser og det er derfor du ser færre syninger på seamless activewear end på almindelige træningstights eller sports bh med søm.

Fordele ved seamless træningstøj

Forestil dig at du træner. Du er fokuseret og du føler du er virkelig godt i gang. Men pludselig  mærker du at der er en syning der sidder dårligt og skaber ubehag. Derfor er seamless blevet skabt. Der er ingen irriterende syninger som skal rettes til under træning. Du kan altså tage dine tights på inden træning og forvente at de bliver siddende under resten af din træning.
Udover at de er fantastiske at træne i, så minder mixet af materialet om noget der er sendt som gave fra oven. Der er nemlig elastan i, hvilket er med til at give den her utrolige komfort i dine tights. Har du den rette kombination af dine materialer, ligesom i vores Renewal tights(😏), så vil du opleve at du faktisk pludselig kan passe flere forskellige størrelser. Det er nemlig pga. at seamless tights er gode til at tilpasse sig, uanset hvor lidt eller hvor meget stræk det får. 

Den grønne side af seamless

Ikke nok med at seamless tights og tøj generelt er behageligt og funktionelt, så har det faktisk også et bedre aftryk på vores planet. Næsten alt seamless træningstøj har disse fordele:

  • Færre søm
  • Mindre spild under produktion
  • Effektiv produktion
  • Genbrug af materialer

I Diversitywear genbruger vi altid materialer der er til overs. Det er blandt andet grunden til at alle vores tights fra både Vivid- og Renewal kollektionen er seamless. 

Seamless tights er et must-have

Det er det fordi, at det er langt mere behageligt. Der er intet værre end at trække i et par tights som allerede indenfor de første 5 minutter af din træning, skal hives op. Eller også er der en syning som sidder og slider. Flere syninger i et par tights betyder også flere syninger der kan gå op.
Er du personen som nyder en træning hvor du kan fokusere udelukkende på din træning, så skal du eje et par seamless tights. 

Så hvis du stadig er i tvivl om hvilke seamless tights eller tøj du generelt skal købe, så kan du tjekke hele vores seamless kollektion ud her 

Er du i den mindste tvivl, så fang os på livechatten på hjemmesiden. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at vælge de helt rigtige tights.

Læs næste

Sportsshorts til alle - Diversitywear.dk
Hvorfor tights aldrig går af mode - Diversitywear.dk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.