De perfekte tights

De perfekte tights - Diversitywear.dk

Hos Diversitywear fik vi en idé: vi skulle lave de mest komfortable seamless tights til kvinder og piger på markedet

Diversitywear tights til kvinder gik fra tanke til handling på meget kort tid. Men processen 

i at få lavet tights, som var komfortable og stadig så godt ud på en, har været uhyggelig lang. Tights der sidder godt og er komfortable er en vigtig del af din træningsoutfit til træningscentret. Især for dem som godt kan lide at være aktive og ikke gider have tights man hele tiden skal hive op og rette til.

På denne side vil du kunne læse om hvordan vi selv så en efterspørgsel i markedet, og hvordan vi gik fra at have en idé til at få skabt de bedste tights på markedet.

Tights til kvinder der ikke glider ned 

Chancen for at du ejer et par tights som du bruger, men som du ikke helt er glad for, er ret stor. Det at du hvert 5 minut skal gå og hive dine tights op, fordi de glider ned ved knæene, kan blive meget frustrerende. 

Jeg(Nanna) har selv ejet et par tights fra næsten alle mærker, og problemet var det samme. Så jeg satte mig for at se om jeg ikke kunne lave nogle tights, som ALLE piger kan bruge. Store som små og alt imellem. Det var vigtigt for mig, fordi jeg selv ved hvor meget tid man bruger på at gå og hive op i sine tights, eller at de sidder skidt eller stoffet føles irritabel mod huden. 


547 dage tog det at skabe de perfekte tights

På omkring halvandet år gik vi fra at tro man bare kunne tegne et par seamless tights i et program på en iPad, til at få fat i konstruktører og producenter, som trofast kunne tage vores ideer og få dem til at blive en realitet. Det var et samarbejde der gjorde at vi kunne gå fra tanke til handling.

Vores seamless vivid tights til kvinder og piger er vores bedste kreation. Vores seamless Salt & Pepper tights er 100% squatproof på alle, uanset hvilken størrelse - og så er de så bløde som smør.

Vi er stolte af dem, fordi de her tights har vi selv lavet, helt fra bunden af. Så tag endelig et kig på vores tights kollektion, og vores seamless kollektion

Læs næste

Sweatproof tights og hvorfor det ikke findes.. - Diversitywear.dk
Find den helt rigtige pasform for tights til kvinder - Diversitywear.dk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.