Guide til at vælge den rigtige sports-bh til din bryststørrelse og træningsbehov

Guide til at vælge den rigtige sports-bh til din bryststørrelse og træningsbehov - Diversitywear.dk

Som enhver kvinde, der nogensinde har trænet ved, er det vigtigt at finde den rigtige sports-bh for at opnå en komfortabel og effektiv træning. Men med så mange forskellige typer sports-bh'er på markedet kan det være overvældende at finde ud af, hvilken en der er rigtig for din kropstype. I dette indlæg vil vi diskutere nogle tips til at vælge den rigtige sports-bh og fremhæve nogle af de bedste muligheder fra www.DiversityWear.dk.

Det her skal du overveje

Først og fremmest er det vigtigt at overveje din bryststørrelse, når du vælger en sports-bh. Kvinder med mindre bryster kan måske nøjes med en simpel komprimerings-sports-bh, som flader brystet og giver minimal støtte. Kvinder med større bryster vil dog sandsynligvis have brug for en mere struktureret sports-bh med bøjle og justerbare stropper for at give den nødvendige støtte. Vi har oplevet, at de fleste med en stor barm oplever vores Vivid Bra være ekstremt komfortable. De fås i størrelserne XS op til XXL.

Hvilken slags workouts laver du? 

En anden faktor at overveje er typen af ​​øvelse, du vil lave. Lav-intensitetsaktiviteter som yoga og Pilates kan kræve en anden type sports-bh end høj-intensitetsaktiviteter som løb og hop. Til lav-intensitetsaktiviteter kan en simpel sports-bh med let kompression være tilstrækkelig som f.eks. vores Renewal Bra, mens høj-intensitetsaktiviteter kræver en sports-bh med mere struktur og støtte. Her er vores Identity Bra et godt bud.

Komfort betyder alt

En af de vigtigste ting at huske på, når du vælger en sports-bh, er komfort. Du vil have den på i længere perioder af gangen, så det er afgørende at vælge en bh, der føles behagelig og ikke skærer ind i huden. Kig efter sports-bh'er med bløde, fugtabsorberende materialer og flade sømme for at minimere ubehag. Vores absolut favorit for komfort hos Diversitywear er Renewal Bra. Den fås i 3 farver og 3 størrelser og 96% af alle der køber en Renewal Bra, beholder den.

Hos DiversityWear.dk tilbyder vi et udvalg af sports-bh'er designet til forskellige kropstyper og træningsbehov. Til kvinder med mindre bryster, der leder efter en simpel og behagelig sports-bh, er vores Seamless Sports-bh et godt valg. Disse bh’er har et blødt, strækbart materiale og et støttende bånd, der holder sig på plads under lav-intensitetsaktiviteter.

Til kvinder med større bryster, der har brug for mere støtte, er vores Vivid Bra eller Renewal Bra et fremragende valg. Den er også lavet af åndbart, fugtabsorberende stof for at holde dig kølig og komfortabel.

Vores konklusion er, at det er uhyre vigtigt at vælge den rigtige sportsbh. Tag din bryststørrelse i betragtning og hvilken slags workouts du laver, for at sørge for du kigger efter den helt rigtige. Er du nogensinde i tvivl om hvilken af vores sports bh’er du skal vælge, skal du bare skrive til os i vores livechat på hjemmesiden.

Læs næste

Bæredygtighed & Ansvarlighed - Diversitywear.dk
Hvad har saunagus, breathwork, isbad og træningstøj til fælles? - Diversitywear.dk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.