Athlete Programme - Vilkår & Betingelser

Alle vilkår & betingelser for deltagelse

Vi har uanset tidspunkt og situation rettigheden til at opsige samarbejdet, hvis:

  • Deltageren ikke lever op til forventningerne, eller
  • Deltagerens profil/budskab/branding/etc. ændrer sig i en uacceptabel retning, eller
  • Deltageren falder ind under 'passiv deltager' under samarbejdet.
    • Passiv Deltager: Hvis deltager ikke engagerer sig, poster eller generelt identificerer sig som medlem af Athlete Programme.

Hvis du bliver godkendt som medlem

Det økonomiske aspekt af samarbejdet
For at det økonomisk giver mening for os at drive fællesskabet, tilbyde en masse økonomiske fordele og samtidig vokse vores forretning, kræver det, at du er salgs-minded. For at vi kan tilbyde et gratis sæt træningstøj (startpakken), gavekort og sponsoreret giveaways til din profil forventer vi, at du som minimum omsætter for de omkostninger, som er forbundet ved opstart af dig.

Derfor accepterer du, at du som minimum laver følgende reklame, for at kompensere for omkostningerne for din opstart, på din(-e) profil(-er) i de 2 første måneder:

  • Du tilføjer din status og rabatkode i din bio.
    • Eksempel: DIVERSITY Atlet - Spar 25% med "NAN25"
  • Du opretter et highlight/højdepunkt med DiversityWear hvor alt content forbundet med ATHLETE PROGRAMME og DIVERSITYWEAR ligger i.
  • Du poster 1-2 Opslag om måneden omkring samarbejdet / produkterne / din rabatkode / andet DW relateret,

Efterfølgende forventes der blot, at du som minimum laver:

 Niveau Light Ambassador Athlete
Opslag 1 pr. md.
1 pr. md.
1 pr. md.
Story
4 pr. md.
4 pr. md.
4 pr. md.


Gør brug af dine benefits som ambassador (Giveaways, rabatkoder mm.)

Udover det forventer vi at man engagerer sig i DiversityWear og dets andre athletes. Det er en familie og vi forventer at du behandler den således. Det vil blandt andet sige, at man altid støtter op om sine co-athletes på sociale medier. Dette vil alle parter trække fordele af. 

Vi forventer at man prioriterer at møde op til shoots og events som man bliver inviteret til, dog ikke obligatorisk at deltage hver gang, men igen man engagerer sig i fællesskabet.

Generelt

Vi har alle rettigheder til billeder og videoer hvor Diversitywear tagges, til at blive brugt på både vores egne profiler og betalt annoncering på alle tænkelige platforme.

Det forventes, at man ikke blander forskellige brands sammen og man må altså ikke reklamere for konkurrerende virksomheder på samme post/story. Man må selvfølgelig godt have andre samarbejder (medmindre andet er aftalt). 

Når du er med i vores Athlete Programme, forventer vi at du har din rabatkode stående i din bio på din Instagram.

Eksempelvis: "DIVERSITY [NIVEAU] - x% med [RABATKODE]

Uanset hvilken pakke du er på, er hele Team Diversity en familie og det forventes at man støtter op om hinanden. Derfor tolererer vi på ingen måde nogen former for diskrimination, bodyshaming eller andet i den stil.

I tilfælde af fravigelse fra aftale / passiv deltagelse

De første 2 måneder
Følger du ikke retningslinjerne for samarbejdet i de 2 første måneder, vil du personligt blivet opkrævet for værdien af start-kittet på 898 kr. inkl moms.

Betales beløbet ikke inden for 14 dage, vil du modtage 1. rykker. Efter 2 rykkere vil sagen blive sendt videre til Inkasso og herefter i retten.

Efter de første 2 måneder
Følger du ikke retningslinjerne for samarbejdet efter de 2 første måneder, vil du blive kontaktet og adspurgt ind til situationen og vurderet om du skal tages ud af programmet eller nedgraderes til lavere niveau.

Vi glæder os til samarbejdet og du skal endelig sige til hvis du har en god ide som du godt kunne tænke dig at føre ud i livet, så vil vi hjertens gerne se om vi kan hjælpe! 

 Opdateret d. 16 juli 2022 kl. 19:47 (København)