Bliv en bedre version af dig selv på under 7 dage 🫶

At blive en bedre version af sig selv er ikke svært - men et kræver man tager action. Her får du 3 råd til at level dig og din hver dag op.

1) Få styr på din kost. Det betyder at få nok proteiner og generelt varieret mad. Dette betyder ikke at du skal gå på kompromis med lækker mad. Hvis du ikke ved hvor du skal starte, kan du tage et kig på www.levelupbyns.io - her er et gratis alternativ til en app hvor der er gratis madplaner og træningsplaner. Her kan du også bygge din egen madplan. 

2) Dine rutiner. Dine rutiner dikterer hvad der kommer til at ske. Derfor skal du have styr på at gøre nogle gode ting for dig selv, og sætte dig selv op til success. Det kan eksempelvis være at du om morgenen pakker dit træningstøj, så når du skal hjem fra arbejde, kan køre direkte forbi fitness og tage en træning. 

3) Hvis du ser godt ud, får du det også bedre. Og hvor nemmere at starte end med din garderobe? Her slår vi et slag for at du skal tjekke Diversitywears samlinger ud, da der er noget for enhver smag. Der bliver ikke gået ned på komfort, stil eller funktionalitet. Pakker du det i tasken, kan du ikke vente med at få det på til træningen. 

Læs næste

10 motiverende træningstips til dig mellem 18 og 26 år!🏋️‍♀️ - Diversitywear.dk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.