547 dage tog det at skabe de perfekte tights

547 dage tog det at skabe de perfekte tights - Diversitywear.dk

De perfekte tights
Hvordan vi gik fra en idé, til at have de mest komfortable seamless tights til kvinder og piger på markedet. 

Diversitywear tights til kvinder gik fra tanke til handlen på meget kort tid. Men processen i, at få lavet tights som var komfortable og stadig så godt ud på en, har været uhyggelig lang. Tights der sidder godt og er komfortable er virkelig vigtigt, for os selv. Især for dem som godt kan lide at være aktive og ikke gider have tights man hele tiden skal hive op og rette til.

I de kommende linjer vil du kunne læse om hvordan vi selv så et problem i markedet og hvordan vi gik fra at have en idé til at få skabt de bedste tights på markedet.

Salt and pepper tights and black tights

Tights til kvinder der ikke glider ned og skal hives op
Chancen for, at du ejer et par tights som du bruger, men som du ikke helt er glad for, er ret stor. Det at du hvert 5 minut skal gå og hive dine tights op, fordi de glider ned ved knæene. Jeg(Nanna) har selv ejet et par tights fra næsten alle mærker og problemet var det samme. Så jeg satte mig for at se om jeg ikke kunne lave nogle tights, som ALLE piger kan bruge. Store som små og alt imellem. Det var vigtigt for mig, fordi jeg selv ved hvor meget tid man bruger på at gå og hive op i sine tights, eller at de sidder skidt eller stoffet føles irritabel mod huden.

547 dage tog det at skabe de perfekte tights
På omkring 1.5 år gik vi fra, at tro man bare kunne tegne et par seamless tights i et program på en iPad, til at få fat i vores konstruktører og producenter, som trofast kunne tage vores ideer og få dem til at blive en realitet. Det var et samarbejde der gjorde at vi kunne gå fra tanke —> handling.

Vores seamless vivid tights til kvinder og piger er vores bedste kreation. Vores seamless Salt & Pepper tights er 100% squatproof på alle, uanset hvilken størrelse. Og så er de så bløde som smør.

Vi er stolte af dem, fordi de her tights har vi selv lavet, helt fra bunden af.

Træningstøj skal passe til os, ikke omvendt
Det handler altså om at vores træningstøj skal passe til os og komplimentere os. Vi skal ikke passe til træningstøj. Alle fortjener at føle sig godt tilpas når de tager et par tights på, fordi de VED at de her tights komplimenterer din krop, men også sidder behageligt.

Hvis du har lyst, kan du gå ind og se på dem her. På vores instagram @diversitywear.dk vil du også kunne se at der bliver lavet tests og gennemgang af dem.

Læs næste

Sweatproof tights og hvorfor det ikke findes.. - Diversitywear.dk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.