Photoshoot med vores atleter og den nye kollektion

Vi har brugt omkring 6 måneder på den nye kollektion RENEWAL. Den nye kollektion er endnu blødere og mere squatproof end nogensinde. Vi har fået helt nye farver og dertil også fået lavet vores helt nye croptop med lange ærmer.

Til photoshooted kom vores fotograf Mikkel sammen med vores Diversity Athletes. Det var desværre ikke alle der kunne komme, men vi fik virkelig skudt en masse gode billeder af alle de nye tights, shorts, toppe og croptoppe!

Til shooted havde vi makeup-artist der sørgede for at alle pigerne havde ens makeup og at de var klar til at give den gas foran kameraet. Og oh my hvor var pigerne så mega gode! Vi fik skudt over 2700 billeder og en masse videoer og vigtigst af alt, hygget os helt vildt!

tre af vores athletes tager et spejlbillede
State Danmark havde været så søde at bidrage til shooted med en masse at drikke til os alle samt havde Munchies Copenhagen sørget for de lækreste cookies til os alle!

Vi endte med at få skudt en masse produktbilleder, content, reklamevideoer og en masse billeder til pigerne selv, så de har en masse content til dem selv.

Vi glæder os uden tvivl til mange flere photoshoots med vores athletes!

Alle DW athletes i vores renewal collection


Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.